Vuggemotor fra Moonboon

Vuggemotoren kan bruges til alle slyngevugger, og er den eneste vuggemotor på markedet uden åbninger i ophænget. Dette er en vigtig sikkerhedsforanstaltning.

Motoren er udviklet og testet i Danmark og er CE-mærket.

Vuggemotor

DKK 1.695,00

Vuggemotoren kan bruges til alle slyngevugger, og er den eneste vuggemotor på markedet med mulighed for tidsindstilling.

Sampak – Økologisk slyngevugge med motor

DKK 2.695,00

Slyngevuggen er produceret i det lækreste økologiske bomuld. Madrassen har fyld af det 100% naturlige, økologiske og allergivenlige kapok og tværpinden er af valnøddetræ.

Moonboon har som de første i Europa udviklet en motor til slyngevugger. Det er den eneste motor på markedet med mulighed for tidsindstilling. Vuggemotoren er udviklet for at give babyer en tryg og rolig søvn, mens deres mødre kan samle energi og overskud, til de små vågner igen.

Vuggemotoren fra Moonboon er udviklet, testet og designet i Danmark. Vuggemotoren er 18 cm lang og skal monteres i de 2 karabinhager som medfølger. Vuggemotoren er 26 cm lang inkl. karabinhager.

HVAD ER EN SLYNGEVUGGEMOTOR?

Slyngevuggemotoren fra Moonboon får slyngevuggen til at vugge op og ned af sig selv. På den måde bliver din baby vugget blidt, mens du selv har hænderne fri.

Slyngevuggemotoren monteres over slyngevuggens fjeder og trækker fjederen op og ned via en wire. Her kan du se, hvordan du installerer og bruger vores vuggemotor.

Vuggemotoren kører på 24V strøm, og der medfølger en 3 meter lang ledning.

Du kan selv indstille hastigheden på vuggemotoren, så den vugger i præcis det tempo, der passer til din baby. Det er vigtigt, at du vurderer hastigheden hver gang, du lægger dit barn i slyngevuggen. Du skal blot indstille motoren til at vugge dit barn i samme tempo, som du normalt selv ville vugge.

Ud over at kunne indstille hastigheden kan du indstille en tidsperiode for, hvor længe vuggemotoren skal være i gang. Der sidder en ”timer” på vuggemotoren, som kan indstilles til at vugge i op til 3 timer ad gangen. Hvis du indstiller motoren til at vugge barnet i mere end 30 minutter, er det vigtigt, at du vugger barnet i et roligt tempo.

SIKKERHED?

Vi har desværre haft kunder, der har kontaktet os, fordi de har brugt en vuggemotor med åbne kroge, hvilket har medført, at deres slyngevugge er faldet ned med barnet i. Det absolut sikreste er at købe en vuggemotor uden åbninger i ophænget. Der er ingen åbninger i vores motors ophæng, og den er 100% sikker.

Vores automatiske vugge er CE-godkendt, hvilket betyder, at produktet er fremstillet i overensstemmelse med gældende EU-direktiver. Et produkt, der bærer CE-mærket kan lovligt sælges overalt i det indre europæiske marked, dvs. i de lande, der er omfattet af EØS-aftalen. Læs mere om standarderne på Dansk Standards hjemmeside.

Udover CE-mærket har Moonboons vuggemotor en sikkerhedsforanstaltning, der gør, at motoren stopper med at vugge i tilfælde af uregelmæssigheder. Det betyder, at den stopper, hvis der tages fat i vuggen. Det kan være, at der er en søskende til babyen, som lige skal kigge til den lille og dermed hiver fat i vuggen. I dette tilfælde vil motoren automatisk stoppe med at vugge. På samme måde kan man som forælder let stoppe vuggemotoren, hvis man hurtigt vil tage baby op, når han eller hun græder.

Fjederen på slyngevuggen er en slid-del. Har du købt en brugt slyngevugge, anbefaler vi, at du køber en ny fjeder til din vugge, da du ikke ved, hvor længe eller hvordan din fjeder er blevet brugt. Vores motor til slyngevugger er udviklet til at passe med Moonboon-slyngevuggen og den tilhørende fjeder. Har du købt en brugt slyngevugge og ønsker du en Moonboon-vuggemotor, anbefaler vi, at du også køber en Moonboon-fjeder.

HVORFOR KØBE EN SLYNGEVUGGEMOTOR?

De fleste spædbørn og babyer er rigtig glade for at blive vugget. Det minder dem om tiden inde i livmoderen, hvor de blev vugget blidt, hver gang deres mor bevægede sig. På samme måde kan mange babyer også godt lide såkaldt ”white noise” eller ”hvid støj”, fordi de har været vant til at høre lyde i de 9 måneder, de lå trygt inde i livmoderen.

Når barnet fødes, føles det altså som det mest naturlige i verden at blive vugget, og de fleste babyer falder hurtigt i søvn, når de bliver vugget. Derfor er en slyngevugge rigtig god til små nyfødte babyer, som søger tryghed.

Rigtig mange babyer vågner dog op, så snart slyngevuggen stopper med at vugge. Det vil den gøre efter et par minutter, hvis ikke man fortsat har hånden på tværpinden. Det kan således godt blive nogle lange dage, hvis man har et barn, der elsker at blive vugget. Og hvis man har et barn, som også elsker at sove i sin slyngevugge om natten og blive vugget, så kan man som forælder hurtigt blive rigtig træt. Netop derfor har vi udviklet slyngevuggemotoren.

Den automatiske vugge kan vugge i forskellige tempi. Den kan blandt andet indstilles til at vugge i et meget roligt tempo, så den faktisk kun bevæger sig en lille smule. Således kan du trygt lade din baby vugge roligt i flere timer ad gangen.

Slyngevuggemotoren fra Moonboon er udviklet for at give babyer en tryg og rolig søvn, mens mødre kan samle energi og overskud, til de små vågner igen. Her er en løsning, hvor mor får hænderne helt fri, mens baby sover. Det giver mange timers overskud til søvn eller andre gøremål – hver eneste dag.

KAN MOONBOONS VUGGEMOTOR BRUGES TIL ALLE SLYNGEVUGGER?

Slyngevuggemotoren fra Moonboon er kompatibel med de fleste slyngevugger på markedet.

Vuggemotoren er udviklet til at passe sammen med Moonboons slyngevugge og tilhørende fjeder. Når du bruger slyngevuggemotoren sammen med Moonboons slyngevugge og fjeder, må barnet minimum veje 4 kg. og maksimalt veje 15 kg.

Vi har testet slyngevuggemotoren sammen med to andre slyngevugger på markedet: Nonomo og Natures Sway.

Hvis du bruger slyngevuggemotoren sammen med en Nonomo slyngevugge og fjeder, må barnet minimum veje 6 kg. og maksimalt veje 15 kg. Det er meget vigtigt, at der ikke er mere end 15 cm. kæde mellem motor og loft/karmbeslag, hvis barnet vejer mindre end 8 kg.

Hvis du bruger slyngevuggemotoren sammen med en Natures Sway slyngevugge og fjeder, må barnet minimum veje 4 kg. og maksimalt veje 15 kg.

NY FJEDER?

Der er stor forskel på fjedre. Hvis ikke du har en god fjeder til din slyngevugge, har du heller ikke en god slyngevugge.

Fjederen fra Moonboon er udviklet med det formål, at din baby får den bedste og blødeste vugning. Vores fjeder er ”blød”, hvilket betyder, at fjederen er egnet til at vugge en nyfødt baby. En ”blød” fjeder er essentiel for, at din baby får en behagelig vuggeoplevelse. Det er vigtigt, at du bruger en god og blød fjeder, hvis du vil have den bedste vuggeoplevelse sammen med slyngevuggemotoren fra Moonboon.

Da fjederen er en slid-del, anbefaler vi, at du køber en ny fjeder til din vugge, hvis du har købt din slyngevugge brugt.

Motoren til slyngevuggen er udviklet til at passe med fjederen fra Moonboon. Vi anbefaler derfor, at du køber en fjeder fra Moonboon til din slyngevuggemotor for at få den bedste vuggeoplevelse for din baby.

Trustpilot-bedømmelser
4.8