fbpx

Kapok er fra naturens side både allergivenligt, antibakterielt og temperaturregulerende. Alle vigtige elementer for en lille nyfødt, som endnu ikke kan regulere sin egen kropstemperatur.

Slyngevugge kapok

Når du køber Kapok gør du ikke kun noget godt for din baby. Du handler også bæredygtigt, værner om miljøet og er med til at skabe arbejdspladser i meget fattige områder.


Kapok er et helt fantastisk og unikt materiale. Kapokkens lette fibre gør at kapokken føles silkeagtig og den kaldes derfor også for ”silke-bomuld”


Se her hvilke fordele du får ved at købe Kapok:


Temperaturregulerende og isolerende
Da en nyfødt endnu ikke kan regulere sin egen temperatur, er det vigtigt, at de ikke får det for varmt. Med kapok får du et produkt som egner sig rigtig godt til babyer fordi det er temperaturregulerende og åndbart. Kapok er en meget let fiber, som indeholder omkring 80% luft og er 6 – 8 gange lettere end almindelig bomuld. Med en kapokmadras fra Moonboon vil din baby få den bedste søvn uden at have det hverken for varmt eller for koldt.


Bæredygtigt og økologisk
Kapok er 100% naturligt og økologisk. Kapokken høstes og klargøres til brug uden brug af gødning, kemikalier, pesticider eller vand og har dermed et minimum af CO2 udledning. Du kan høste kapok fra det samme træ i op til 200 år.


Allergivenligt og antibakterielt
Kapok er ideelt til allergigere og babyer som ikke kan tåle husstøvmider. Kapok indeholder helt naturligt et stof der opfører sig antibakterielt. Derudover er kapok 100% naturligt og bliver ikke forarbejdet forud for brug. Der findes altså ikke nogen former for kemikalier eller pesticider i kapok.
Da kapok ikke kan optage fugt, kan der heller ikke vokse skimmelsvamp eller mider i produktet. Det holder derfor også i rigtig mange år.

 

 

 

Information
Kundeservice

Hverdage ml. 09 – 16

E: hello@moonboon.dk
T: +45 50 50 51 30

Showroom

Åbent efter aftale

Ny Østergade 9, 4. sal
1101 København K

Presse

E: pr@moonboon.dk

T: +45 20 20 30 50