fbpx

Fjeder til slyngevugge! Vi har udviklet en helt unik fjeder til slyngevuggen, som er lidt blødere end de fjedre der ellers findes på markedet.

I og med at fjederen er lidt blødere, kan den også vugge blidere og vugge de helt små babyer uden at fjederen giver et ”smæk”. Med Moonboon’s fjeder vil din baby opleve den blødeste og blideste op-og-ned bevægelse, så han eller hun hurtigt falder i søvn.


Vores fjeder til slyngevuggen er sikkerhedstestet til at kunne bære op til 15 kg., som er den vægt, de fleste børn vejer ved slutningen af 2-års alderen. Hvis barnet vejer mere end 15 kilo, så skal du have en junior slyngevugge og hænge den i 2 fjedre. Vores fjeder er nøje testet, så den giver børn en afbalanceret oplevelse, som understøtter rygsøjlen.


At blive vugget og bevæget er vigtigt for børns udvikling. I det indre øre findes et lille balanceorgan, som bliver stimuleret, når barnet bliver vugget. Bevægelserne opfanges af hjernen, og på den måde udvikles både balance og motorik hos dit barn. Det er derfor også vigtigt, at dit barn har det helt rigtige fjeder til slyngevuggen, så der er mulighed for at blive vugget meget blidt.


Sover dit barn uroligt?
En fjeder fra Moonboon er det helt rigtige valg, hvis dit barn har kolik eller generelt sover uroligt. I disse tilfælde kan det være rart for barnet at blive vugget igennem hele søvnen, og så er det vigtigt, at have en fjeder der kan vugge meget blidt, så barnet ikke ligger og vugger hurtigt i lang tid ad gangen.


Hos Moonboon har vi udviklet vores helt egen motor, der automatisk får fjederen til at vugge op og ned. Motoren kan indstilles til at vugge i præcis den hastighed, du ønsker, og den kan derfor også vugge i et meget nænsomt tempo. Hvis din baby har tendens til at sove uroligt, kan du sætte vuggen i det blide tempo, mens han eller hun sover, for dermed at sikre en rolig søvn. Motoren i slyngevuggen har også en indbygget timer, som kan indstilles til automatisk at vugge i helt op til 3 timer. Med motoren kan din baby ligge og blive vugget helt nænsomt, men du kan have hænderne fri til at lave andre ting.

 

 

Inspiration
Kundeservice

E: hello@moonboon.dk

T: +45 50 50 51 30

Showroom

Åbent efter aftale

Ny Østergade 9, 4. sal
1101 København K

Presse

E: pr@moonboon.dk

T: +45 20 20 30 50