fbpx

Fjeder til slyngevugge! Fjederen fra Moonboon er specielt designet til også at kunne vugge nyfødte.

Fordi at fjederen er ekstra blød, skal der ikke meget vægt til, før end fjederen begynder at vugge. Det betyder, at fjereden også kan vugge de helt nyfødte, og at du ikke skal vente på at barnet vejer 5 eller 6 kg. før end fjederen reelt vugger.


Vores fjeder til slyngevuggen er sikkerhedstestet til at kunne bære op til 12 kg., som er den vægt, de fleste børn vejer ved 1,5 års alderen. Fjederen er nøje testet, så den giver en afbalanceret oplevelse, som understøtter rygsøjlen.


At blive vugget og bevæget er vigtigt for babyers udvikling. I det indre øre findes et lille balanceorgan, som bliver stimuleret, når barnet bliver vugget. Bevægelserne opfanges af hjernen, og på den måde udvikles både balance og motorik hos dit barn. Det er derfor også vigtigt, at dit barn har det helt rigtige fjeder til slyngevuggen, så der er mulighed for at blive vugget meget blidt.


Hos Moonboon har vi udviklet vores helt egen motor, der automatisk får fjederen til at vugge op og ned. Motoren kan indstilles til at vugge i præcis den hastighed, du ønsker, og den kan derfor også vugge i et meget nænsomt tempo. Hvis din baby har tendens til at sove uroligt, kan du sætte vuggen i det blide tempo, mens han eller hun sover, for dermed at sikre en rolig søvn. Motoren i slyngevuggen har også en indbygget timer, som kan indstilles til automatisk at vugge i helt op til 3 timer. Med motoren kan din baby ligge og blive vugget helt nænsomt, men du kan have hænderne fri til at lave andre ting.

 

 

Inspiration
Kundeservice

Hverdage ml. 09 – 16

E: hello@moonboon.dk
T: +45 50 50 51 30

Showroom

Åbent efter aftale

Ny Østergade 9, 4. sal
1101 København K

Presse

E: pr@moonboon.dk

T: +45 20 20 30 50