fbpx

Forside

Designet med omtanke til babyer og trygge nætter

Vi producerer slyngevugger og vuggemotorer i økologiske og bæredygtige materialerMoonboon

Moonboon producerer udstyr til babyer og børn i lækre økologiske og bæredygtige materialer.

Vi producerer som de eneste på markedet økologiske slyngevugger med madrasser i kapok og slyngevugge motorer i bionedbrydelig plast.

Her på siden kan du se alle vores produkter. Du kan læse mere om vores slyngevugger, kapok og vuggemotorer og så har vi skrevet en masse artikler om babyer og søvn, da det er det vi interesserer os allermest for.

Moonboon er inspireret af månen, natten, søvn, drømme og eventyr. Månen er symbolet på søvn, mens Boon betyder velsignelse, bonus, det gode, fordel, hjælp, og held.

Hos Moonboon vil vi rigtig gerne passe på miljøet, og derfor bruger vi kun økologiske materialer til vores slyngevugge. Madrassen er fyldt med det økologiske og allergivenlige kapok, og skallen til motoren er produceret i bionedbrydelig plast.

Al vores emballage er 100% naturlig og bionedbrydelig. Vores pap og papir er fremstillet af genbrugsmateriale, og vores pakkefyld er lavet af majsstivelse.

Vuggemotoren får slyngevuggen til at vugge op og ned af sig selv. Du kan indstille hastigheden og sætte en timer.

Moonboon er inspireret af månen, natten, søvn, drømme og eventyr.

Overtræt baby

Spædbørn - og babyer generelt - har et utrolig stort søvnbehov. Nyfødte sover i gennemsnit 14 til 17 timer. I de første måneder har spædbørn ikke noget fast søvnmønster, da det først og fremmest er deres sult, der styrer, hvornår og hvor ofte de er vågne.

Read the story

Baby sover uroligt

Mange babyer har svært ved at falde til ro - og når de endelig falder i søvn, sover de ofte uroligt. Det kan være hårdt for forældrene, som også får forstyrret deres nattesøvn, fordi den lille bliver ved med at røre på sig.

Read the story

Kundeservice

Hverdage ml. 09 – 16

E: hello@moonboon.dk
T: +45 50 50 51 30

Showroom

Åbent efter aftale

Ny Østergade 9, 4. sal
1101 København K

Presse

E: pr@moonboon.dk

T: +45 20 20 30 50